Seminář POZNEJ SVÉ ČAKRY

08.08.2016 23:23

Seminář  " Poznej své čakry"

neděle 25. září 2016, od 10h

 přijďte si zharmonizovat své čakry, zjistit co všechno čakry ovlivňují ve vašem 

těle a co s nimi můžeme sami dělat. 

 

Slovo ČAKRA pochází ze sanskrtu a znamená kruh nebo kolo. Znamená také Slunce, které v Hinduismu symbolizuje boha Višnu, přezdívaného také "ten kdo je aktivní". Podle pověstí, jeho moc spočívá - tak jako moc Slunce, které vychází, dosáhne vrcholu a zase sestupuje - v "třech krocích", kterými měří svět. Když chceme porozumět významu čaker, potřebujeme na ně hledět v souvislosti s indickou civilizací a hinduizmem, který je nejstarší náboženství v Indii. Hinduistické texty, zabývající se prouděním energie v lidském těle, používají tento výraz pro centra v našem těle, která mají schopnost přijímat energii, určitým způsobem ji přetvářet a opět vyzařovat. Čakry nestojí samostatně, navzájem odděleny, naopak jsou propojeny sítí "kanálů", takže kvalita fungování jedné z čaker se nutně odrazí i na ostatních.

Čakry jsou energetická centra na těle, která slouží jako přijímací stanice, transformátory a rozdělovače energie (prány) různých frekvencí. Kromě toho také energii vyzařují do okolí. Některé staré (indické, tibetské a další) texty uvádějí, že na lidském těle je až 88 000 čaker, přičemž 7 je hlavních, asi 40 vedlejších a ostatní jsou menšího významu. Čakry většiny lidí mají obvykle průměr cca 10 cm, při duchovním rozvoji člověka se čakry rozšiřují, frekvence jejich vibrací se zvyšuje a i jejich barvy jsou jasnější a zářivější. Když se změní směr otáčení, energie proudí z čaker ven. v každé působí určité vibrace energie.

Tradičně se uvádí SEDM HLAVNÍCH ČAKER, umístěných nad sebou ve středu trupu. Zobrazují se jako lotosové květy, z nichž každý rezonuje o jiných frekvencích a odpovídá určité barvě duhy. Čakry jsou v neustálém otáčivém pohybu, který způsobuje, že energie je vtahována do nitra čaker. Čakry ve spodní polovině trupu se otáčejí pomaleji než ty v horní části a v hlavě.  

SRDEČNĚ VÁŠ ZVU :-)

Využijeme automatickou kresbu k diagnostice čaker, pohybové cvičení, tanec, masáže, zvuky a zpívání prastarých manter či slabik pro aktivaci a čištění našich čaker.

Užijeme si v praxi např.
- česání aury
- masáže čaker
- masáž čakry Alta major
- čištění tibetskou mísou
- metodu "Schody do nebe" 
- pranajámu
- tři zámky 
- čakrový tanec a mnoho dalšího.... :-)

Těším se na vás     Gabriela

Informace k semináři:


Termín: 25.9. 2016 od 10h

Místo: studio Kruh života, Náměstí Míru 3, Plzeň

Co si vzít sebou: pastelky, podložku na psaní A4, pohodlné oblečení

Cena:  1.000 Kč do 15.9. 2016, po tomto termínu 1200Kč

Vaše rezervace je platná po zaplacení zálohy ve výši 500 Kč na účet č.: 2000328830/2010 Fio banka,  VS pro tento termín je: 167

Zpět

Kontakt

Studio Kruh života
Rubešova 4
Plzeň

732 304 369 Gabriela
731 155 559 Jaroslav

© 2013 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode