Lymfatické drenáže - blíží se JARO, přijďte si vyčistit a rozproudit lymfu!!

26.02.2021 18:54

Co vlastně způsobuje zavodnění?  A co s tím lze dělat?

 

V této sedavé době, kdy k výkonu práce není potřeba pohyb, je všeobecně problém se zavodňováním organismů lidí.

 

 

Co vlastně zavodnění způsobuje? A jak můžeme proti zavodněnému organismu bojovat? 

Za zavodněný organismu může z velké části nesprávná funkce lymfatického systému. Lymfatický systém neboli mízní systém se nachází těsně pod kůží člověka a taky uvnitř těla na orgánech. V lymfatickém systému proudí lymfa. Lymfa je nažloutlá čirá tekutina, která se filtruje přes uzliny. Lymfa teče od spodu nohou směrem do klíčku, kde se lymfa vlévá do krve. Lymfatický systém má hned několik velmi důležitých funkcí. Lymfatický systém je i náš imunitní systém. Lymfatické uzliny ,,hlídají,, , aby se do těla nedostaly škodlivé toxické látky, které by mohly organismu ublížit. Mezi další funkce lymfatického systému patří: udržování správné hladiny vody v těle, což právě řeší problémy se zavodnění. 

Lymfatický systém je také velmi často spojován se slovem detoxikace – odstranění toxických látek z těla. Toxiny se do těla dostávají jak z potravy, tak ze špatného životního prostředí. Toxické látky v těle pak mají za vinu menší obranyschopnost organismu proti virům a bakteriím. Proto je potřeba své tělo detoxikovat – odstranit toxické látky. 

Některé z onemocnění lymfatického systému jsou např. lymfedém – lymfatické systém nedostatečně funguje a také lipedém – nadměrně se v těle ukládá a množí tuk, neboli lipidy.

 

Ve spolupráci s firmou BODY WRAPS Praha, též v našem studiu.      Co můžeme udělat proti zavodňování?

 

Více k problematice zavodňování se dozvíte zde:

Zpět

Kontakt

Studio Kruh života
Rubešova 4
Plzeň

732 304 369 Gabriela
731 155 559 Jaroslav

© 2013 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode