Co nám přinese rok 2018

23.12.2017 18:17

Co nám přinese rok 2018

 

JE TO ROK OSVÍCENÍ, INSPIRACE A OSOBNÍHO RŮSTU, EMOCÍ A PŘEDEVŠÍM ZKOUŠEK V OBLASTI VZTAHŮ. V POPŘEDÍ TOHOTO ROKU BUDOU MEZILIDSKÉ VZTAHY, HLEDÁNÍ ROVNOVÁHY A CITŮ.

JDE O ZLOMOVÝ ROK, KDY ŽÁDNÝ VZTAH NEZŮSTANE STEJNÝ, JAKO BYL DŘÍVE. PARTNERSKÉ VZTAHY PROJDOU ZÁSADNÍ A OSUDOVOU ZKOUŠKOU. SLABÉ VZTAHY, KTERÉ NEMAJÍ SPOLEČNOU BUDOUCNOST, SE ROZPADNOU, A TY SILNÉ SE POSÍLÍ.

TÉMATA ROKU 2018 
CITLIVOST, INTUICE, ŠESTÝ SMYSL, DIPLOMACIE, KLID, LASKAVOST, NĚŽNOST, PŘÁTELSTVÍ, LÁSKA, USMÍŘENÍ

2018 = 2 + 0 + 1 + 8 = 3 + 8 = 11 = 2

CELKOVÝ SOUČET ROKU 2018 JE POD ČÍSLEM 11/2, které nám propůjčí ohromnou kreativitu a dvojnásobnou sebedůvěru. Pouze nevyzrálí jedinci mohou mít tento rok náročný a budou se muset naučit, co to je spolupráce, protože ti budou zvládat život pod vlivem čísla dvě.
Součet roku se odvíjí od čísla 11, respektive dvě z pohledu běžné numerologie je číslo 2 číslem zvýšené intuice, mimosmyslového vnímání a také partnerství. Toto číslo však přichází prostřednictvím čísla 11, což značí dva jednotlivce, kteří pouze ve výjimečných případech a většinou pod tíhou osudu dojdou až k osvícenému mistrovství splynutím dvou vesmírů v jeden celek. Dvojité nejtěžší zkoušky, kdy každý zvlášť může zakoušet dilema mezi partnerskou umírněností a vyvážeností a osobní perspektivou ve vidině finančních zisků. Ti z nás, kteří dostatečně pokročili, budou odměněni dokonalým partnerským protějškem pro život a navíc i finanční odměnou v tomto roce karmy osmičky, která je o financích, ale také materiální karmě.


2 = PSYCHICKÉ JÁ, INTUICE, VNÍMÁNÍ, LÁSKA, CIT, VZTAHY, PARTNERSTVÍ, DIPLOMACIE, EMAPTIE, EMOCE, PÉČE, UMĚLECKÉ SKLONY, ALE TAKÉ ZÁVISLOSTI, PŘECITLIVĚLOST, CITOVÉ PROBLÉMY. V ŘEČI ČÍSEL DVOJKA ZNAMENÁ TI DRUZÍ A JÁ.

 

11 = JE NESMÍRNĚ MOCNÉ ČÍSLO, KTERÉ PATŘÍ DO SLUPINY MISTROVKÝCH ČÍSEL, MÁ OBROVSKÝ POTENCIÁL, PŘINÁŠÍ ROZHODNOST, DUCHOVNÍ SÍLU, ENERGII, NEBOJÁCNOST A SEBEVĚDOMÍ.

 

0 = JAK JSME V SOULADU S BOHEM

 

1 = FYZICKÉ JÁ, EGO, OSOBNÍ SÍLA A KOMUNIKACE, SLOVNÍ VYJADŘOVÁNÍ CITŮ, ZVLÁDÁNÍ AUTORIT, NAŠE MOŽNOSTI, PROSAZOVÁNÍ SE, INTELIGENCE A ZVLÁDÁNÍ AGRESIVITY. V ŘEČI ČÍSEL JEDNIČKA ZNAMENÁ KAŽDÝ SÁM ZA SEBE JAKO JEDNOTLIVEC A INDIVIDUALITA.

 

8 = KARMA, VLÁDA, VŮLE, LOGIKA, INTELEKT, ROVNOVÁHA, OBRAZUSCHOPNOST, DESPOTISMUS, DETAILY, ORGANIZAČNÍ SCHOPNOSTI. V ŘEČI ČÍSEL OSMIČKA ZNAMENÁ, JAK VŠE PROŽÍVÁME SRDCEM, JAK MÁME SROVNANOU KARMU V RODOVÉ LINII MUŽŮ, JAK JSME SILNÍ.

 

JE TO TÉŽ ROK OSUDOVÝCH ZAČÁTKŮ A TAKÉ KONCŮ.

 

Zpět

Kontakt

Studio Kruh života
Rubešova 4
Plzeň

732 304 369 Gabriela
731 155 559 Jaroslav

© 2013 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode