Letní seminář osobního rozvoje pro ženy - 2018

01.04.2018 20:01

 "Jak objevit sebe sama "

Kurz proběhne ve dnech: 16. - 19. 8. 2018

Pokud chcete objevit sebe sama, poznat a vnímat tvar a obraz své duše, dát mu nějakou podobu, pak je tento kurz určený právě pro vás. Zaměříme se na objevování sama sebe, své citlivosti, vnímavosti svých vnitřních zdrojů a pak následně na jejich odkrývání.. Setkáme se v kruhu žen, kde budeme jak individuálně, tak společně TVOŘIT  -  tančit, kreslit, hrát si, modelovat, meditovat, pohybovat se, objevovat, vizualizovat, sdílet a podporovat se...

Při  tomto prožitkovém kurzu se budeme učit stále více  vnímat své JÁ, své pocity, své myšlenky, své vzorce, své tělo a hledat mezi tím souvislosti.

Prožijeme společně podporu ženské skupiny -  ženského kruhu - a to nám otevře další cestu k našemu pozvání skrze  tvořivost a vyjádření sebe sama. Poznáme a pochopíme, že právě  můžu být Tvůrcem svého života! že každý může být spokojený a šťastný, když k tomu najde "svůj klíč".

K tvořivosti, a hlavně ke kresbě, tanci, není potřeba mít nějaké zvláštní zkušenosti či nadání. Stačí vám otevřít se tomu a mít chuť zkusit něco nového. V každém z nás je kousek hravého dítěte, v každém se skrývá duše umělce. Pojďme ji tedy společně v sobě objevit. Jako pomoc použijeme základní prvky techniky arteterapie.  

Na co se můžete těšit:

  • * pochopit, to co se uvnitř v nás děje, umět pojmenovat emoci, která je s danou  tématikou a situací spojená
  • * díky kreativnímu vyjádření, tanci, pohybu, relaxaci a hravosti se naučit porozumět a pochopit sobe i své okolí 
  • * sebepoznání a sebe-pochopení nám dává nový prostor a šanci pro osobní růst a rozvoj
  • * lehkou a zábavnou formou umožníme setkání se svým nevědomím 
  • * zjistíte, že se svými problémy nejste sami, každý má tzv. "něco"
  • * užijete si  čas sama pro sebe

Vždy vznikne příjemná a chápající atmosféra kruhu žen, které se vzájemně chápou a podporují. Dokáží se vzájemně podporovat a předávat si sílu. Zkušenosti, které ženy získaly díky svým životním příběhům, pomohou ostatním lepší vnímámí svého vnitřního, ale i vnějšího světa. Často žijeme život, který nechceme, a to díky svým "nasazeným" maskám a rolím, které někdy dobrovolně či nedobrovolně hrajeme. Jsme dcery, matky, maminky, manželky, babičky, milenky, atd  ..... ale chceme být hlavně ŽENY a cítit sebe sama, své skutečná JÁ.  Je uvnitř každé z nás, ale musíme se naučit ho probudit. 

Ženy po kurzu začínají lépe cítit  svoji sílu, odhodlání a chuť do života. Chtějí vědomě Tvořit svůj Život!! Začínají si uvědomovat a více vnímat své JÁ. Budeme objevovat, že každá jsme jedinečná :-).

  • místo: Pláň - Plzeň sever (cca 35 km od PM)
  • stravování: vlastní - zařízená kuchyňka ( dle domluvy společný oběd, večer opékání)
  • ubytování: v domě, ve stanu
  • cena: 3.400 Kč před akcí do 19.7. 2018, po tomto termínu 3.600 Kč
  • Vaše rezervace je platná po zaplacení zálohy ve výši 1000 Kč, a to na účet č.: 2000328830/2010 Fio banka,  VS pro tento termín je:  1608

 

Zpět

Přihlášení na akci

Vyplňte prosím níže uvedené údaje:

Kontakt

Studio Kruh života
Rubešova 4
Plzeň

732 304 369 Gabriela
731 155 559 Jaroslav

© 2013 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode