Novinka - terapie tmou - světlem

16.02.2021 23:07

Vážení přátelé,

připravili jsme pro Vás novou terapii tmou - je to cesta sebepoznání.

Sebepoznání ve tmě a o samotě má velkou sílu a význam nejen pro duchovně praktikující, ale i pro moderního konzumního, v materialistickém světě chyceného člověka.

Terapii tmou aplikoval už třeba Jan Lucemburský na svém malém synovi Václavovi (Karel IV), když ho na dva měsíce zavřel do temného sklepení hradu Lokte. Aby mu to rozvinuly jeho pozdější vizionářské schopnosti.

V různé formě můžete tuto terapii nalézt v mnoha původních kulturách světa, např. rituály Kolumbijských šamanů - pobyt v temné chýši, jeskynní terapie Etrusků a jiné.

Terapie tmou náleží k archaickým metodám sebepoznání. Nepřetržitá noc znamená radikální konfrontaci se sebou samým. Temnoty, v níž člověk pobývá o samotě jeden až sedm týdnů, se využívá jako prostředku k návratu k mentálním a transpersonálním procesům.

Jeho praktický přínos je jasný, zbystřené vnímání sebe samanávrat do vlastního nitraharmonizace psychiky, odstranění zdravotních problémů, zbavení se syndromu vyhoření, setkání s imaginárními bytostmizemřelými, světelnými postavami, přírodními silami a pod.

Zrakový vjem člověk používá nejvíce, a to ze 70-75%. Většinu své pozornosti věnuje tedy ven - světu. Pro lepší řešení osobních problémů je potřeba se však podívat dovnitř nás a tedy "klasický" zrak vypnout.

Více zde: www.andelskatma.cz/ 

 

Zpět

Kontakt

Studio Kruh života
Rubešova 4
Plzeň

732 304 369 Gabriela
731 155 559 Jaroslav

© 2013 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode