MOON DANCE

28.08.2016 10:53

Tanec ženské duše a tanec dělohy - MOON DANCE

Během tance se ženy koncentrují samy na sebe, na svoji duši - své srdce, na své tělo, a také na svoji ženskost prostřednictvím své dělohy, zajímá je pouze tady a teď -  užívají si radost z tance, z přítomného okamžiku a pozornost samy k sobě.

Tanec vychází z fyziologie ženského těla, má pozitivní účinky na její zdraví, krásu, ženskost, ladnost a smyslnost ženy. Blahodárně působí na celý ženský organismus.

Jak ženám pomáhá tanec MOON DANCE?     

Tanec je hlavně o jejich pocitu, o sebevyjádření, o nalezení vlastního já. Umožňuje  ženám procítit jejich ženskost a smyslnost. Přináší jim radost z pohybu, energii, spontánnost, svobodu, uvolnění, vnitřní klid, ale i dynamiku, ráznost a vybití neg. energie. Ženy při tanci objevují svoji vnitřní krásu. Spojují se, se svým tělem i duší.

Při tanci dávám ženám prostor, kde mohou vydechnout, vypnout svoji mysl a prostě jen být. Učím ženy splynout s rytmem a melodií. Ženy se tak dostanou do změněného stavu vědomí, kde nachází samy sebe a spojují se s vlastní moudrostí a intuicí. Učí se důvěřovat přirozené vnitřní síle v sobě.

Ve vesmíru je vše v pobytu. Pohyb, chcete-li tanec znamená život! Pokud se žena dostatečně nehýbe, stagnuje!! Moon dance umožňuje ženám tančit vědomě. A tančí-li žena vědomě, tělem i srdcem vyživuje svoji duši a stává se šťastnou a spokojenou!!!

 

Pro jaké ženy je tanec MOON DANCE určen?

Tanec je určen všem ženám, které chtějí zvýšit svoje sebevědomí, svojí sebejistotu, svoji vnitřní krásuznovuobjevit svoji vnitřní sílu a také pro ženy s nízkou hladinou hormonů, tj. ženám v menopauze, ženám s hormonální nerovnováhou, která se projevuje například cystami na vaječnících, bolestivou menstruací, různými výtoky, předčasnou menopauzou, neplodností, PMS syndromem, nízkým libidem, nepravidelnými cykly, ztrátou ovulace a menstruace, bolestí v kyčlích nebo v kříži, inkontinencídepresemi, nespavostí, únavou, nedostatek energie, zácpou, migrénami a další. 

Díky tanci se harmonizuje celý hormonální systém, zlepšuje se držení těla, posiluje pánevní dno, masírují se vnitřní orgány, zvyšuje ohebnost a pohyblivost, tvaruje tělo a posilují kosti. Hladina estrogenů a progesteronů vzroste a ženy se cítí lépe.

Co je hlavním cílem lekcí?

Hlavním cílem je léčení ženské duše, rozvoj zdravé lásky sama k sobě, nalezení vlastní úcty a sebehodnoty a také aktivace a léčení ženských orgánů v oblasti pánve, svalů pán. dna, odstranění hormonálních poruch. Při lekcích se ženy učí stát se tvůrkyní svého štěstí a svého osudu.

Důležitou součástí tance  je psychická stránka. Na lekcích mohu pozorovat, jak mi některé ženy rozkvétají přímo před očima. Ženy si na sebe najdou čas, a už to je první krok k větší životní spokojenosti. Čas strávený na lekcích mají jen pro sebe. Věnují se sobě, odpočinou si od starostí a shonu. Učí se vnímat sami sebe  a to jim  zvedá sebevědomí.  Ženy začínají být veselejší,  cítí se více žensky. Začínají se cítit dobře ve svém těle. Naučí se mít ráda sama sebe,  uvědomí si své ženské přednosti.  Zkrátka - ženy objevují samy sebe, mají možnost seberealizace, sebevyjádření. Zbaví se pocitů úzkosti  i komunikačních problémů.

Jaké jsou účinky Moon dance na zdraví ženy ?

Tanec MOON DANCE je určitá taneční terapie při které pracují ženy s energiemi a emocemi (strachy, křivdy, atd), které jsou uložené v  jejich těle, a také v ženských orgánech - děloze, vaječníkách, prsou. Ženy mohou prožít určitou změnu a tyto energie pustit - zbavit se jich, protože při tanci dochází k interakci těla a mysli. Následně se pak tyto změny odráží  (zrcadlí) v osobnosti člověka, v jeho chování i v jeho životě. Tanec je  pro ženy důležitým komunikačním kanálem se svým tělem a se sebou sama.

Jaké taneční pohyby jsou důležité?

Při tanci se opakují jednoduché, stále stejné pohyby - kroužky, šimi, osmičky, houpavý a spirálovitý pohyb. Tyto pohyby jsou pro ženy  velmi důležité, protože aktivují a prokrvují pánevní oblast.

Ženy při tanci zapojují hlavně svojí pravou mozkovou hemisféru - umělecký mozek, a tak se lépe spojuje se svou intuicí, se svými pocity.  Většinu času zapojují ženy v životě levou hemisféru - logický mozek a to vede k vnitřní nerovnováze. Je to proto, že současná doba to vyžaduje - neustálá kontrola, hodnoceni, termíny, atd...

Při tanci nás nezajímá technika, ani správnost kroků, nesledujeme jak při tanci vypadáme. Důležitý je vlastní prožitek, radost z tance a uvolnění, které přináší  ženám spojení sama se sebou. Necháváme svou mysl volně plynout - odpočívat, a tím se dostáváme do určité meditace.

 

Proč se při tomto tanci spojovat s svou dělohou?

Protože děloha je ženským energetickým centrem, zdrojem ženské síly a energie. Je sídlem ženské krásy, moudrosti, intuice, i tvořivosti. Dle učení tao je děloha emocionální houbou, která do sebe nasává všechny ženské nezpracované emocionální zážitky, které se týkají partnerského života, sexuality nebo traumatického porodu. Ale také vztahu sama k sobě a ke svému ženství.Proto je důležité s dělohou pracovat a pravidelně ji léčit. Při Moon dance ji léčime tancem, vizualizací, meditací, dechem.

A co ženy, které nemají fyzicky dělohu?

I tyto ženy by měly „toto místo“ v sobě léčit a vědomě s ním pracovat. Energie dělohy v těle zůstává.

Jaké jsou účinky Moon dance na život ženy?

Tento tanec je důležitým okamžikem v životě ženy. Má vliv na ni samotnou, ale i na její vztahy. Tím nejdůležitějším je vztah sama k sobě. Ženy mají možnost během tance prožít archetypy ženství - cykly ženy. Spousta žen zůstává ve svém životě pouze v jedné roli (archetypu), a to v roli matky, ostatní v sobě potlačuje a neprojevuje.

Pro ženy je důležité objevit v sobě BOHYNI - svoji jedinečnost, aby opět začaly žít své ženství. Až se jim to povede, uvolní se a „rozkvetou“, a to bude to mít vliv na jejich životy. Uvolní-li se žena, uvolní se i její děloha a následně se uvolní i muž.

Z jakých tanců vychází Moon dance ?

Moon dance vychází z tance intuitivního, afrického, egyptského, orientu a prvků šamanských tanců.

Jak vznikl Moon dance ?

Víme, že v životě se nic neděje náhodou... A já, tedy tou „náhodou“  :-) potkala „krásného anděla" Lucku Kupcovou, která mi ukázala cestu. Tímto jí chci na dálku poděkovat :-).

Proč název "Moon dance"?

Název „Moon dance“ je spojen s našimi ženskými měsíčními (cyklickými) záležitostmi a zároveň s energií Měsíce - Luny.  LUNA je nositel ženské energie.

Cena za 1,5 hod lekci je 150,- Kč

Možnost zakoupit pernamenku (cena lekce 130,-Kč)

 

Zpět

Kontakt

Studio Kruh života
Rubešova 4
Plzeň

732 304 369 Gabriela
731 155 559 Jaroslav

© 2013 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode